kt
Over ons

Gegevensbescherming

Gegevensbescherming

Wij maken gebruik van cookies om inhouden en weergaven te personifiëren en geven informatie over uw gebruik door aan onze reclamepartners.Details bekijken

Hieronder vindt u gedetailleerde informatie over de afzonderlijke aspecten van onze gegevensbescherming:

Functionaris voor de gegevensbescherming volgens AVG

Bij alle pools is de provider van de pool verantwoordelijk voor de gegevensbescherming (hierna 'poulemanager' genoemd). Kicktipp verwerkt de gegevens van alle pools alleen namens de poulemanager.

Maak uzelf vertrouwd met de gegevensbeschermingsregels van de individuele pool.

In de zin van de AVG is Kicktipp GmbH (hierna 'Kicktipp') verantwoordelijk voor alle algemene informatiepagina's op Kicktipp.de (zoals deze pagina) en voor alle door Kicktipp zelf aangeboden pools.

Orderverwerking conform artikel 28 AVG

Als poulemanager wil je natuurlijk voldoen aan de huidige regelgeving op het gebied van gegevensbescherming. Hieronder valt in de regel ook een overeenkomst over de orderverwerking conform artikel 28 AVG, tenzij de pool volgens artikel 2, lid 2c AVG uitsluitend voor particuliere of familiale doeleinden is bedoeld.

Om er zeker van te zijn dat uw pool voldoet aan de voorschriften inzake gegevensbescherming, kunt u als poulemanager een elektronisch contract afsluiten met Kicktipp conform art. 28 AVG.

Register van verwerkingsactiviteiten

Stamgegevens van de pool

Communicatiegegevens

Reclame bij kosteloze pools

Onderaannemer

Meer informatie