Service

Prijzen, prijzen, prijzen

Prijzen, prijzen, prijzen

U wilt voor de beste voorspeller van uw pool een prijs uitloven? Hier een paar tips en suggesties uit onze jarenlange ervaring.

1. Presenteer de prijzen op de startpagina van uw pool. Roep daarvoor het spelleidergedeelte, vervolgens het menupunt "Design" en daarna "Teksten" . Leg hier een individuele "Startpagina" aan.

2. Houd er rekening mee dat er bij leuke prijzen eventueel voorspellers zijn die zich twee keer proberen aan te melden. Lees onze tips om dubbele aanmeldingen te voorkomen.

3. Als bij uw pool iedereen mag meespelen, richt u uw pool in als open pool.

4. Licht in de spelregels toe wat er gebeurt als twee of meer spelers hetzelfde aantal punten hebben bereikt. Principieel is bij Kicktipp in dergelijke gevallen het aantal dagelijkse overwinningen doorslaggevend. Maar ook dat aantal kan identiek zijn. In de regel dient dan te worden geloot of, bij kleinere prijzen, de prijs twee keer te worden uitgereikt. U kunt dienovereenkomstige regels aan de pagina "Spelregels" toevoegen. Roep hiervoor het menupunt "Design/Teksten" in het spelleidergedeelte op en schrijf daar een aanvullende tekst voor de pagina "Spelregels".

5. Naast de winnaar van de pool kunt u tevens de winnaar van de dag belonen. Op deze manier blijven alle voorspellers tot het einde gemotiveerd. Let op dat er tijdens de laatste speelronde van het WK en EK slechts één wedstrijd is. Hier kunnen snel meerdere voorspellers 'winnaar van de dag' worden.

Hebt u nog hulp nodig?