kt
Service

Gegevensbescherming

Gegevensbescherming

Hieronder vindt u gedetailleerde informatie over de afzonderlijke aspecten van onze gegevensbescherming:

Cookie-instellingen

U kunt uw instellingen voor het gebruik van cookies te allen tijde nieuw bepalen.

Functionaris voor de gegevensbescherming volgens AVG

Bij alle pools is de provider van de pool verantwoordelijk voor de gegevensbescherming (hierna 'spelleider' genoemd). Kicktipp verwerkt de gegevens van alle pools alleen namens de spelleider.

Maak uzelf vertrouwd met de gegevensbeschermingsregels van de individuele pool.

In de zin van de AVG is Kicktipp GmbH (hierna 'Kicktipp') verantwoordelijk voor alle algemene informatiepagina's op Kicktipp.de (zoals deze pagina) en voor alle door Kicktipp zelf aangeboden pools.

Orderverwerking conform artikel 28 AVG

Als spelleider wil je natuurlijk voldoen aan de huidige regelgeving op het gebied van gegevensbescherming. Hieronder valt in de regel ook een overeenkomst over de orderverwerking conform artikel 28 AVG, tenzij de pool volgens artikel 2, lid 2c AVG uitsluitend voor particuliere of familiale doeleinden is bedoeld.

Om er zeker van te zijn dat uw pool voldoet aan de voorschriften inzake gegevensbescherming, kunt u als spelleider een elektronisch contract afsluiten met Kicktipp conform art. 28 AVG.

Register van verwerkingsactiviteiten

Stamgegevens van de pool

Communicatiegegevens

Reclame bij kosteloze pools

Hetzner Online GmbH

Kicktipp wordt uitsluitend uitgevoerd op servers in datacentra van Hetzner Online GmbH. Kicktipp huurt tal van dedicated servers op de locatie Falkenstein. Deze servers staan in Duitsland, staan uitsluitend Kicktipp ter beschikking en zijn onderling verbonden in een privé-LAN. Hetzner Online is een ervaren exploitant van datacenters.

Kicktipp GmbH