Service

Pool voor het WK voetbal 2026 in de VS/Canada/Mexico

Pool voor het WK voetbal 2026 in de VS/Canada/Mexico

Een pool voor het WK-voetbal is natuurlijk de absolute klassieker in alle vriendenkringen, verenigingen en bedrijven. Iedereen voorspelt, leeft mee en hoopt dat het lievelingsteam wereldkampioen en men zelf voorspellingskampioen wordt.

Voor iedereen die voor het WK 2026 in de VS/Canada/Mexico een pool wil beginnen, hebben we hier een paar tips:

Tip 1: Pool opzetten en het WK 2026 als pool selecteren

Begin uw pool op tijd, dus minimaal 3 weken vóór de openingswedstrijd en nodig uw vrienden en collega's daarvoor uit.

Als u bij ons het WK  kiest, hebt u al een compleet ingerichte pool en kunt u meteen beginnen.

Tip 2: Alle doelpunten of na 90 minuten

Bij Kicktipp worden principieel alle doelpunten voorspeld, ook de doelpunten die in een eventuele verlenging of tijdens het penaltyschieten vallen. Een wedstrijd duurt immers niet altijd slechts 90 minuten. U kunt dit uiteraard ook anders instellen in het menupunt "Voorspellen na 90 minuten".

Tip 3: Stel een zinvolle puntentelling in

Bij grote toernooien zoals het Wereldkampioenschap worden de meeste punten al tijdens de groepsfase verdeeld. Bovendien staan de favorieten vaak al vast, zodat een voorspelling op een outsider bij een statische puntentelling vaak niet loont. Als u eenvoorspellingsclub met ervaren voorspellers hebt, kunt u overschakelen naar een quotetelling en misschien zelfs het bereikbare aantal punten in de KO-fase verhogen. Let echter wel op dat u de spelregels voor uw pool niet te ingewikkeld maakt. Bij een WK doen veel voorspellers voor het eerst mee.

Tip 4: Boek een professional pakket voor uw bedrijf

U wilt de belangstelling van uw klanten voor het WK wekken? Voorspel samen met uw klanten het WK 2026> met uw bedrijfsinterne pool op het internet en in de app. Boek daarvoor een professional pakket bij Kicktipp.

Tip 5: Na het WK is vóór de Eredivisie

Na de WK-finale roept u de beste voorspeller uit. En natuurlijk kunt u uw pool ook meteen voortzetten met de Eredivisie. Via de functie "Herstart" zet u uw pool met een paar keer klikken om voor het nieuwe seizoen. U kunt dus gewoon doorgaan met voorspellen...

Hebt u nog hulp nodig?