Service

EK-pool bij Kicktipp - Europees kampioenschap 2024

EK-pool bij Kicktipp - Europees kampioenschap 2024

Een pool voor het EK-voetbal om de vier jaar is uiteraard vanzelfsprekend in alle vriendenkringen, verenigingen en bedrijven.

Een paar tips hoe u de pool voor het EK optimaal opzet

Tip 1: Pool opzetten en het Europees Kampioenschap als pool selecteren

Begin uw pool op tijd, dus minimaal 3 weken vóór de eerste wedstrijd van het EK en nodig uw vrienden en collega's daarvoor uit. Tips voor het Oprichten van een voorspellingsclub.

Als u bij ons als pool het EK kiest, hebt u al een compleet ingerichte pool en kunt u meteen beginnen.

Tip 2: Alle doelpunten of na 90 minuten?

Een belangrijke keuze! Bij Kicktipp worden principieel alle doelpunten voorspeld, ook de doelpunten die in de verlenging of tijdens het penaltyschieten vallen. Een wedstrijd tijdens het EK duurt immers niet altijd slechts 90 minuten. Maar u kunt dit natuurlijk ook anders instellen. Hoe u uw pool kunt instellen op "Voorspellen na 90 minuten", kunt u nalezen in de handleidingVoorspellen na 90 minuten.

Tip 3: Stel een slimme puntentelling in

Bij grote toernooien zoals bij het EK worden de meeste punten al tijdens de groepsfase verdeeld. Bovendien staan de favorieten vaak al vast, zodat een voorspelling op een outsider bij een statistische puntentelling vaak niet loont. Als u eenvoorspellingsclub met ervaren voorspellers hebt, kunt u overschakelen naar een quotetelling en misschien zelfs het bereikbare aantal punten in de KO-fase verhogen. Let echter wel op dat u de spelregels voor uw pool niet te ingewikkeld maakt. Bij een EK doen veel voorspellers voor het eerst mee.

Tip 4: Boek een professional pakket voor uw bedrijf

Uw bedrijf beschikt over een intranet of een externe website en u wilt graag met uw collega's of klanten samen het EK voorspellen? Boek dan toch gewoon een Professional pakket voor het EK bij Kicktipp, daarmee kunt u uw eigen pool direct in uw website integreren.

Tip 5: Na het EK is vóór de Eredivisie

Na de EK-finale huldigt u de beste voorspeller. De pool is over. Maar natuurlijk kunt u uw pool ook meteen voortzetten met de Eredivisie. Via de functie "Hernieuwde staart" zet u uw pool met een paar keer klikken om voor het nieuwe seizoen. U kunt dus gewoon doorgaan met voorspellen...

Hebt u nog hulp nodig?