Service

Eredivisie-pool

Eredivisie-pool

Met een Eredivisie-pool zijn de weekeinden nog leuker! Onderstaand geven wij u een paar tips voor uw Eredivisie-pool:

Tip 1: Op een willekeurig tijdstip beginnen

Bij onze Eredivisie-pools hoeft u niet perse aan het begin van het seizoen te starten. U kunt ook aan het begin van de terugronde of op een willekeurige andere speelronde starten. Bij de start van een pool worden automatisch de komende wedstrijden opgenomen. Lees hiervoor ook onze Tips voor het oprichten van een voorspellingsclub

Tip 2: Topwedstrijden in de Champions League

Maak uw Eredivisie-pool nog een beetje boeiender met wedstrijden uit de internationale bekertoernooien. Het voorspellen van wedstrijden met Nederlandse teams en andere topwedstrijden in de Champions League zorgt naast het voorspellen van de Eredvisie voor nog meer spanning in uw pool en biedt uw voorspellers de mogelijkheid om waardevolle extrapunten te behalen.

Via onze Voorspellingskalender kunt u willekeurige divisies mengen, dat geldt ook voor onze standaarddivisies als de 1. en 2. Bundesliga met zelf aangelegde divisies. Bijna alles is mogelijk.

Tip 3: Heen- en terugronde apart voorspellen

Een Eredivisie-seizoen kan echt lang zijn. Dat merken niet alleen de voetbalspelers aan het einde van het seizoen – steeds vaker raken spelers geblesseerd en vallen uit – maar dat geldt misschien ook wel voor uw voorspellingsclub. Voorspel toch gewoon de heen- en terugronde apart.

Op deze wijze kunt u twee keer per seizoen een meester-voorspeller uitroepen en alle ver achtergebleven voorspellers zijn blij dat de puntentelling na de winterpauze bij iedereen weer op nul staat.

Lees hiervoor ook onze handleiding Heen- en terugronde apart voorspellen

Tip 4: Praktijk gaat boven theorie

Probeer het gewoon eens uit en maak gebruik van ons poolbeheer. Start een kosteloze pool en nodig uw vrienden daarvoor uit.

Hebt u nog hulp nodig?