Service

Looptijd voor WK of EK

Looptijd voor WK of EK

Veel bedrijven willen voor het WK of EK graag een pool starten. Bij ons is dat heel eenvoudig mogelijk. Wij geven u daarvoor een paar tips:

1. De looptijd van de pool dient in de regel 2 of 3 maanden te bedragen. Naast de looptijd van het toernooi van meestal een maand, komen daar nog de voor- en nalooptijd bij. De voorspellers moeten zich immers al een paar weken van tevoren aanmelden en willen de resultaten ook na de finale nog even kunnen bekijken.

2. Richt uw pool tevoren al in met behulp van een testpakket. Gebruik hiervoor alvast de correcte gegevens, zodat u het testpakket later eenvoudig kunt upgraden naar het gewenste contingent.

3. De looptijd van een maand geldt altijd vanaf de datum van bestelling. Als u het contingent dus op 25 oktober bestelt, kunt u het pakket bij een looptijd van twee maanden gebruiken tot 24 december.

4. Boek na de bestelling ook graag meteen uw opzegging in. Onze pakketten zijn namelijk abonnementen die zolang doorlopen totdat ze worden opgezegd. Wij weten immers niet hoe lang u de gegevens beschikbaar wilt hebben.

En dan nog een tip: als de pool u goed bevalt, kunt u hem na het WK of EK met een paar keer klikken omzetten naar de EredivisieTips voor de herstart.

Hebt u nog hulp nodig?