Service

Testpakket bestellen

Testpakket bestellen

Natuurlijk is het zinvol om vóór de bestelling van een professioneel pakket eerst even alles te testen. Bestel daarom het beste eerst een kosteloos en vrijblijvend testpakket:

Het testpakket beschikt over alle functies van het normale professionele pakket, hier kan zich echter slechts één voorspeller aanmelden. Het testpakket is tijdelijk niet beperkt.

In het testpakket vindt u ook het Spelleidergedeelte. Hier kunt u zich met alle mogelijkheden van de pool vertrouwd maken en de pool alvast inrichten.

De opmaak van de pool kan worden aangepast in het menupunt "Design". U kunt een voorbeeld kiezen, logo's uploaden, kleuren en teksten wijzigen.

Als u de pool in een website wilt integreren, hebt u daarvoor maar één regel Javascript nodig die u in het menupunt "Design/Integratie" vindt. Ook dat functioneert al in het testpakket.

Als het testpakket bevalt, kunt u het contingent heel eenvoudig in het menupunt "Professioneel pakket" en daar onder "Contingent" upgraden. Richt dus ook uw testpakket idealiter al in met de correcte bestelgegevens, zodat u het testpakket later heel eenvoudig kunt omzetten.

Bij vragen over afzonderlijke punten staan wij graag tot uw beschikking.

Hebt u nog hulp nodig?