kt
Professional pakket

Design en ontwerp

Design en ontwerp

 • Designvoorbeelden

  Met onze kant-en-klare designvoorbeelden in verschillende stijlen bereikt u snel uw doel. Ieder voorbeeld kan individueel worden aangepast: kleuren, logo's, teksten, menu's. Alles zonder enige programmeerkennis.

 • Designeditor

  U kunt ons designvoorbeeld heel eenvoudig en individueel aanpassen en hebt daarvor geen enkele technische kennis nodig. Upload een logo en pas de kleuren aan. Dat alles is probleemloos mogelijk met onze designeditor.

 • Responsive

  Natuurlijk is de pool responsive en kan hij probleemloos op alle eindtoestellen worden bediend Uiteraard ook als u de pool op uw website integreert.

 • Paginateksten

  Wijzig met behulp van onze editor de teksten op de startpagina, de spelregels, het impressum enz. Leg prijzen vast en pas de pagina's optisch aan volgens uw wensen. Dankzij de geïntegreerde grafische editor is dat alles mogelijk zonder enige technische kennis. Voor experts bieden wij natuurlijk ook de mogelijkheid aan om HTML in de brontekst bewerken.

 • 8 talen

  Wij bieden uw internationale clientèle natuurlijk ook een internationale pool. Onze professionele vertalers zorgen ervoor dat wij onze pool in 8 talen kunnen aanbieden: Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Portugees, Pools en Nederlands. Natuurlijk zonder bijkomende kosten!