kt
Professional pakket

Contract

Contract

 • Minimale looptijd slechts 1 maand

  De minimale looptijd bedraagt slechts 1 maand. De eerste facturering geschiedt bij boeking van een contingent. Met het testpakket kunt u de pool kosteloos voorbereiden.

 • Te allen tijde opzegbaar

  Heel eenvoudig te allen tijde online opzegbaar. Houd er a.u.b. wel rekening mee dat reeds gefactureerde bedragen niet kunnen worden vergoed.

 • Contingent te allen tijde wijzigbaar

  Volledige flexibiliteit. Bij 90%- en 100%-benutting van uw contingent ontvangt u automatisch een e-mail en kunt u met een paar keer klikken overschakelen naar het volgende contingent. Als u het contingent niet meer nodig hebt, kunt u te allen tijde terugkeren naar een kleiner contingent.

 • Factuur met aftrek van voorbelasting

  Natuurlijk kan de omzetbelasting op onze facturen als voorbelasting worden afgetrokken.

 • Factuurarchief

  U kunt een oude factuur niet meer vinden? Als spelleider hebt u toegang tot het complete factuurarchief van uw pool.

 • Betaling per overschrijving of automatische incasso

  Betaal op rekening en maak het factuurbedrag over door middel van een overschrijving of geef ons een SEPA-machtiging tot automatische incasso. Wij boeken het opeisbare bedrag dan heel comfortabel van uw rekening. Natuurlijk krijgt u ook bij een automatische incasso van te voren een factuur met de vermelding dat het bedrag wordt afgeboekt.

 • Contract inzake orderverwerking conform artikel 28 AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) inclusief

  Met ons bent u voorbereid op de vragen van uw verantwoordelijke voor de gegevensbescherming. Met ons contract voor de orderverwerking bent u zonder meerkosten verzekerd.

 • Aan impressum-verplichting voldaan

  Als u uw pool via een eigen domein wilt laten lopen, bent u eventueel verplicht om een impressum te hebben. Deze verplichting kunt u heel eenvoudig nakomen. Leg gewoon een pagina 'Impressum' in het spelleidergedeelte aan, voer de tekst in, klaar.

 • Herstart: een pakket voor vele jaren

  Met de functie 'Herstart' stelt u uw pool na afloop van de pool om op het nieuwe seizoen. Op deze wijze kunt u met hetzelfde pakket meerdere seizoenen en ook de grote toernooien zoals het WK of het EK voorspellen.